mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 سلام دوستان سوالی داشتم که به لاراول ارتباطی نداره منتهی من جای دیگه ای عضو نیستم مطمعن هستم اساتید در مورد سوالم صاحب نظر هستند سوالم این هستش که من برای تست ریسپانسیو کردن سایتم از ابزار خود فایر فاکس استفاده میکنم(ctrl+shift+m)توی این ابزار در ابعاد مبایل سامسونگ s9 و ipad همه چیز رو با مدیا کوئری تنظیم کردم و همه چیز درسته ممکن هست که بعد از اپلود سایتم رو هاست و نمایشش تو مبایل سامسونگ s9 واقعی اون چیزی که تو مبایل واقعی هست اون چیزی نباشه که تو ابزار فایر فاکس داشتم منظورم اینه که تو مبایل واقعی سایتم بهم بریزه؟ اگه اساتید راه حلی دارن که بتونم سایتم رو لوکال تنظیم کنم راهنمایی بفرماین متشکرم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 من فایرفاکسو توصیه نمیکنم از کروم استفاه کنید و توی کرم محیط موبایل رو چک کنید 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 با سپاس از استاد عزیزم استاد با توجه به تجربه شما ممکن هست تو کروم سایت برای گجتهای مختلف اوکی باشه و روی مبایل واقعی بهم بریزه؟ ممنونم از شما نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 معمولا خیلی جزئی ممکنه مشکلی وجود داشته باشه که در حد نادیده گرفتن هست و یا میشه راحت رفع کرد 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 واقعا خیلی مفتخرم که عضو دوستانه ترین انجمن هستم با سپاس از استاد عزیزم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites