nima1373 0 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 سلام خسته نباشید من میخوام قسمت دسته بندی هایی دقیقا عین سایت دیوار بنویسم دو سه تا سوال داشتم راجبش 1- به نظر شما وقتی هر دسته بندی انتخاب میشه از ajax استفاده میشه یا صفحه عوض میشه 2- اگر فرض را بر این بذاریم که صفحه عوض میشه ، وقتی زیر دسته ها را میایم پایین چطوری فیلتر های دست چپ از نو نمیشن و موقعیت قبلیشونو حفظ میکنند 3-میشه راهنمایی کنید بگیر برای نوشتن همچنین چیزی من باید از چه تکنیک هایی استفاده کنم؟یعنی مثلا تمام دسته بندی ها را اول کار بگیرم و کم کم رو هر کدوم زدند نشونشون بدم (مثل دیوار چون وقتی نت را خاموش کنی هنوز زیر دسته ها عوض میشه ) ببخشید خیلی طولانی شد ولی واقعا جاییی نتونستم چیزی پیدا کنم ممنونم از شما نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 در خصوص ajax بودن که مشخص هست کل صفحه ی دیوار ajax هست فیلترها هم بخاطر اینکه توی کوئری استرینگ شما قرار میگیرند و شما اگه صفحه رو هم ریفرش کنید باز فیلترها سر جاشون هستن چون از کوئری استرینگ شما خونده میشه شما توی لاراول میتونید از vue که پیشنهاد خود لاراول هست استفاده کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites