mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 سلام دوستان من برای تایید ایمیل کاربر به مشکل خوردم به طوری که تمام مراحل تایید ایمیل کاربر رو چندین بار چک کردم اول درست کار میکرد بعد روی پروژه چن پکج نصب کردم و پاک کردم حالا به مشکل خورده علتش هم خیلی گشتم نفهمیدم واقعیتش میخاستم کاربران انلاین تو سایت نمایش بدم که اون د رست شد ولی این بهم ریخت مشکل اینجاست که من برای یک قسمت سایتم میدل ور verified رو جهت اینکه حتما کاربر ایمیلش رو تایید کنه اعمال کردم که عکسش رو هم پیوست میکنم منتهی رو لینک مربوطه که میدل ور فوق قرار داره کلیک میکنم این ارور رو میده Call to a member function hasVerifiedEmail() on null فقط من برای اینکه بتونم کاربران انلاین سایت رو نمایش بدم امدم و در فایل session.php مقدار diver از file به database تغییرش دادم . خیلی تو نت گشتم خدم احتمال میدم که سشن برا کاربر ست نمیشه یا همچین چیزی. تو عکس اخری که پیوست میکنم برا کنترلر VerificationController.php هستش متد show ورودی Request در صورتی که تو قسمت vendor و روتها برای متد show ورودی اعمال نشده ممکنه توضیح بدین اون Request از کجا میاد و حامل چه اطلاعاتی هست عکس از قسمت روتها رو هم پیوست میکنم با سپاس از اساتید عزیزم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 یکبار دیگه دقیقا طبق همین آموزش مراحل رو انجام بدید: نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 در ۱ ساعت قبل، ابوالفضل طالبی گفته است : یکبار دیگه دقیقا طبق همین آموزش مراحل رو انجام بدید: با سلام خدمت استاد عزیزم مشکل پیدا کردم مشکل از نصب composer require cartalyst/sentinel که میخاستم نمایش بدم که در حال حاضر چن تا کاربر عضو و چن تا کاربر مهمان تو سایتم هست اون رو حذف کردم درست شد منتهی تو روشی که تو نت پیدا کردم استفاده از اون پکج الازامی بود ممکنه یک روش یا قطعه کدی معرفی کنین که بتونم کاربرها رو نمایشش بدم اون روش که انجام دادم خیلی خوب بود که برای verify به مشکل خوردم با سپاس از شما و دوستان گرامی که صبورانه وبا محبت فراوان پاسخ گو هستین نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 پکیج دیگه ای استفاده کنید مثل https://github.com/highideas/laravel-users-online نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 در 6 ساعت قبل، ابوالفضل طالبی گفته است : پکیج دیگه ای استفاده کنید مثل https://github.com/highideas/laravel-users-online با سپاس از استاد عزیزم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites