mohammad shahryarpanah 0 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 سلام دوستان ، من امدم تمام روت هایی که با admin/ شروع می شن رو گرفتم و داخل دیتابیس ذخیره کردم مثلا روت admin/post حالا می خام این روت یا روت هامو ترجمه کنم مثلا ادمین رو ترجمه کنم به پنل مدیریت و پست رو ترجمه کنم به لیست مطالب و در نهایت اینو می خام داشته باشم : پنل مدیریت => لیست مطالب نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 سوالتون زیاد واضح نیست ترجمه رو میخاید کجا نمایش بدید؟ منظورتون breadcrumbs هست؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mohammad shahryarpanah 0 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 استاد من داخل این جدول در واقع امدم تمام روت های ادمین رو گرفتم جدول زیر مربوط می شه به روت های ادمین و متد های آن و حالا می خام مثلا با استفاده از تابع explode بیام عملیات ترجمه رو انجام بدم یا با اسفاده از تابع trans لاراول !!!! نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 شما میتونید از پکیج های آماده استفاده کنید به عنوان مثال پکیج زیر ترجمه رو از دیتابیس انجام میده https://github.com/Waavi/translation نقل قول Share this post Link to post Share on other sites