ali777 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 99 با سلام و خسته نباشید من با استفاده از validation برای مواردی اعتبار سنجی قرار دادم یکی از این محدودیت ها تعداد کاراکتر هست که با استفاده از min:1000 گفتم که حداقل باید 1000 کاراکتر باشه ولی برای زبان فارسی مشکل داره و درست حساب نمیکنه این رو هم بگم که من ادیتور هم دارم TinyMCE ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 99 سلام و وقت بخیر دوست گرامی اول از اینکه من میخوام کارکرد این کد در اعتبار سنجی را به شما به صورت مختصر و مفید با مثال توضیح بدم. من در اینجا یک اعتبار سنجی ساده انجام میدم $validatedData = $request->validate([ 'description' => 'required|min:1000', ]); min:1000 به نظر شما چه چیزی را چک میکند؟ توضیح این کد: اگر شما هر عددی کوچکتر از 1000 وارد کنید با خطا مواجه میشوید. نکته : این مقدار برای طول رشته یا هر چیزی نیست و شما باید برای اعتبار سنجی طول بهتر از قسمت فرانت اقدام کنید یا از between استفاده کنید. <textarea name="" id="" cols="30" rows="10" minlength="10" maxlength="10000"></textarea> نقل قول Share this post Link to post Share on other sites