mrm59 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 99 با سلام من یه چیزایی از شی گرایی در سی شارپ بلدم. در لاراول 8 (هشت) هنگامی که بخواهیم Route از طریق کنترلر داشته باشیم. در قسمتی از دستور ( قسمت نخست درون آرایه) مثلا عبارت indexController::class را می نویسیم. تقاضایی که من دارم اینه که می شه لطفا توضیحی اجمالی بدهید که آن دو عملگر :: و کلمه کلاس که بعد از این عملگر آمده چیست. سر نخی به من بدهید که اصلا باید بروم پی چه چیزی که بیاموزم. ( آن دو علامت کولن و کلمه کلیدی کلاس پس از آن چیستند؟) نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 99 سلام اون ساختاری که اشاره کردید مربوط به خود php هست و میتونید از لینک زیر توی سایت خود php در موردش مطالعه کنید که کاربردش بیشتر برای namespace کلاسها هست https://www.php.net/manual/en/language.oop5.basic.php#language.oop5.basic.class.class 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mrm59 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 99 بسیار سپاسگزارم. ممنونم. دست شما درد نکنه. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites