mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 سلام خدمت استاید عزیز من هم php خام کار کردم هم لاراول میخام یک سامانه جامع حسابداری و انبارداری تعداد - ریالی رو شروع کنم که بسیار گسترده خواهد شد میخام از اساتید بپرسم این سامانه رو با php خام بنویسم یا لاراول که بعدا برای گسترش و... به مشکل نخورم بعضی دوستان میگن برا سامانه های وسیع باید از asp.core استفاده بشه و php و لاراول قابلیت پوشش سامانه های گسترده رو ندارن ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 برای این موارد باید خیلی چیزها رو بررسی کنید که یکی از مهمترینها توانایی شخص یا تیم برنامه نویس هست که روی چه سیستم تسلط کافی داره والا فقط با اسم یه زبان یا فریم ورک خاص نمیشه یه سیستم قوی و پایدار طراحی کرد که قابلیت نگهداری و توسعه خیلی خوبی داشته باشه شما اگر روی php و لاراول تخصص خیلی بالایی داشته باشید سایتهای خیلی قوی میتونید طراحی و توسعه بدید که در مقیاس بزرگی هم براتون کار کنه در کل توانایی های خودتون و مشخص بودن انتظاراتی که از برنامه ای که مینویسید میتونه مسیر شما رو برای انتخاب زبان و فریم ورک مورد نظر مشخص کنه نقل قول Share this post Link to post Share on other sites