ali777 0 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 سلام خسته نباشید من برای تبدیل تاریخ از پکیج ورتا استفاده کردم سایتم رو آپلود کردم و تو php my admin سرور ساعت رو درست کردم که به وقت تهران ذخیره میشه ولی تو نمایشش 3.5 ساعت قبل نشون میده . باید چیکار کنم . نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 سلام توی فایل config/app.php تنظیم ساعت رو روی Asia/Tehran قرار بدید و مجدد چک کنید 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ali777 0 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 سلام توی فایل config/app.php تنظیمات رو انجام داده بودم توی جداول دیتابیس هم درست ثبت میشه ولی وقتی با استفاده از پکیج ورتا اونارو تبدیل میکنم به شمسی 3.5 ساعت عقب تر رو نشون میده نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ali777 0 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 در 8 ساعت قبل، saber گفته است : سلام توی فایل config/app.php تنظیم ساعت رو روی Asia/Tehran قرار بدید و مجدد چک کنید توی فایل config/app.php تنظیمات رو انجام داده بودم توی جداول دیتابیس هم درست ثبت میشه ولی وقتی با استفاده از پکیج ورتا اونارو تبدیل میکنم به شمسی 3.5 ساعت عقب تر رو نشون میده نقل قول Share this post Link to post Share on other sites