mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 سلام استاد من دوره سئو وردپرس شما رو تهیه کردم تو یک قسمت برای عملکرد صحیح سئو در ابتدای روتها امدین و 3 w رو قرار دادین که این داخل ورد پرس به راحتی انجام شد ولی من لاراول کار میکنم برای این منظور من این کدها رو پیدا کردم منتهی اروری گرفتم که عکس کدها و ارور رو پیوست میکنم ضمن اینکه برای توضیح کدها من یک فیلتر در قسمت روت ایجاد کردم و اون فیلتر رو در گروپ روت اعمال کردم با سپاس از شما نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 متد filter از لاراول 5 به بعد کار نمیکنه شما باید از middleware استفاده کنید و تغییراتتون رو از طرق میدلورها اعمال کنید 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 سلام استاد خب توی میدل ور چه کدی باید بزنم ممکنه راهنمایی بفرمایین با تشکر نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 میتونید یه میدلور مثلا به اسم CheckWww ایجاد کنید و متد اون رو به شکل زیر بنویسید و در نهایت این میدلور رو روی تمامی route ها اعمال کنید public function handle($request, Closure $next) { $host = $request->header('host'); if (substr($host, 0, 4) != 'www.') { $request->headers->set('host', 'www.' . $host); return Redirect::to($request->path(), 301); } return $next($request); } 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 با سپاس فراوان از استاد گرامی نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 در در ۱۳۹۸/۱۰/۴ در 11:33، saber گفته است : میتونید یه میدلور مثلا به اسم CheckWww ایجاد کنید و متد اون رو به شکل زیر بنویسید و در نهایت این میدلور رو روی تمامی route ها اعمال کنید public function handle($request, Closure $next) { $host = $request->header('host'); if (substr($host, 0, 4) != 'www.') { $request->headers->set('host', 'www.' . $host); return Redirect::to($request->path(), 301); } return $next($request); } سلام استاد کدهایی که لطف کردین رو تو میدل ور گزاشتم و به تمام روتها اعمال کردم طبق عکسهای ضمیمه ولی فقط یک اروری گرفتم که میگه سایت مورد نظر یافت نشد باید بگم من روی لوکال دارم کار میکنم سوال دومم اینکه چطور به جای کلمه لوکال تو ادرس بار نام سایت خدم رو بزارم باسپاس از شما که صبورانه همراهی میکنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 روی لوکال باز نمیشه اینو باید بعد از اینکه به هاست منتقل کردید فعال کنید میتونید توی میدلور یه شرط بذارید و چک کنید اگر حالت production بود کدهای داخل متد handle اجرا بشن if(config('app.env') == 'production') برای نام دامین هم در لوکال باید دامین مجازی یا همون VirtualHost درست کنید 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 ممنونم از استاد بدون شک در صمیمی ترین انجمن اشتراک دارم 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites