mq1379 0 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 سلام من هیچی راجب ارسال درخواست api نمیدونم میخواستم داخل یک کنترلر یک درخواست api به url زیر ارسال کنم و از نتیجش همونجا استفاده کنم اگه میشه کدش رو بهم بگید که چجوری درخواست رو بفرستم و نتیجه ور به صورت json بگیرم https://api.coinex.com/v1/market/ticker/all نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 در ساده ترین حالت باید کنترلر api بسازید و route های مربوطه رو هم در داخل فایل routes/api.php ایجاد کنید و درخواستها رو از طریق روتر به اون کنترلر ارسال کنید و داخل هر متدی حالا بسته به شرایطی که دارید اعتبارسنجی های لازم رو انجام بدید و اطلاعات رو که مثلا اگه از دیتابیس گرفتید به حالت json برمیگردونید یه نمونه خیلی ساده مثل کد زیر برای دریافت لیست کاربران namespace App\Http\Controllers\Api; use Illuminate\Http\Request; use Illuminate\Http\Response; class ApiUsersController extends Controller { public function usersList(Request $request) { $users = User::all(); return response()->json(['users' => $users], Response::HTTP_OK); } } نقل قول Share this post Link to post Share on other sites