mehdee81 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 سلام خسته نباشید من وقتی با فایل منیجر unisharp فایل هامو اپلود میکنم tiny mce فایل هارو توی این ادرس اپلود میکنه http://site.test/storage/photos/1/img12.jpg یعنی به خاطر اینه که مشکل داره تو اپلود؟ فایل توی پوشه storage درسن اپلود میشه و دیده میشه اما داخل tiny mce دیده نمیشه . این هم کد lfm 'folder_categories' => [ 'file' => [ 'folder_name' => 'files', 'startup_view' => 'list', 'max_size' => 50000, // size in KB 'valid_mime' => [ 'image/jpeg', 'image/pjpeg', 'image/png', 'image/gif', 'image/svg+xml', 'application/pdf', 'text/plain', ], ], 'image' => [ 'folder_name' => 'photos', 'startup_view' => 'grid', 'max_size' => 50000, // size in KB 'valid_mime' => [ 'image/jpeg', 'image/pjpeg', 'image/png', 'image/gif', 'image/svg+xml', ], ], ], مشکل از کجاست؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 دستور زیر رو اگه اجرا نکردید یه بار اجرا کنید که به تصاویر دسترسی داشته باشید php artisan storage:link 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mehdee81 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 اجرا کردم ولی نمیشه PS C:\Program Files\Ampps\www\site> php artisan storage:link The [C:\Program Files\Ampps\www\site\public\storage] link already exists. The links have been created. PS C:\Program Files\Ampps\www\site> نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mehdee81 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 مگه عکس ها نباید تو پوشه public داخل photos ذخیره بشند بعد از اپلود پس چرا میرن داخل پوشه storage نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 عکسها داخل storage ذخیره میشن و از طریق اون دستوری که گفتم وقتی اجرا میکنید از طریق مسیر public قابل دسترسی میشن شما الان از طریق دکمه ای که روی ادیتور هست میتونید فایل منیجر رو لود کنید و تصاویر رو انتخاب کنید؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mehdee81 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 بله میتونم به راحتی عکس هارو اپلود کنم حتا تو storage داخل photos قرار میگیرند اما بعد از اپلود داخل ادیتور نمایش داده نمیشه نقل قول Share this post Link to post Share on other sites