rezabakhshi 3 گزارش دادن ارسال شده در آذر 98 سلام استاد من دقیقا تا قسمت 21 با آموزش شما پیش رفتم و برای پروژه هم جدول را ساختم و migration را بدون ارور انجام دادم. از داخل phpmyadmin هم چک کردم جدول ساخته شده ولی وقتی فرم رجیستر را از تمرین لاراول 1 کپی کردم و یک یوزر ثبت نام کردم ارور زیر را می ده : Illuminate\Database\QueryException SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1932 Table 'laravel.users' doesn't exist in engine (SQL: select count(*) as aggregate from `users` where `email` = neda.kad@gmail.com) http://localhost:8000/register میشه راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست ؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در آذر 98 سلام چیزی که از خطا مشخص هست شما جدول users ندارید چک کنید مجدد حتما با حروفه کوچک و حتما با نام users باشد نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
rezabakhshi 3 گزارش دادن ارسال شده در آذر 98 سلام استاد راستش من کش را کلیر کردم درست شد 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites