mehdee81 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم چطوری باید صفحه ای بسازیم که هرکس فقط بتونه مقاله ای که خودش در سایت گذاشته رو ویرایش کنه؟ و کسی نتونه به مقاله های دیگران دست بزنه. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 توی هر مقاله ای باید شناسه کاربری که مقاله رو ساخته ذخیره کنید و موقع ویرایش هم باید چک کنید که شناسه کاربر ایجاد کننده مقاله با شناسه کاربری که لاگین کرده برابر باشه 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mehdee81 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 من توی هر مقاله با creator_id سازنده مقاله رو ذخیزه کردم ولی نمیدونم چطوری باید این دسترسی رو موقع ویرایش مقاله محدود کنم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 داخل متدی که برای ویرایش نوشتید یه همچین کدی باید بنویسید که ابتدا بررسی میکنه کاربری که لاگین کرده با کاربری که مقاله رو ایجاد کرده یکی هست یا نه اگه یکی نبود خطای دسترسی 403 میده در غیر اینصورت ویوی مربوط به ویرایش مقاله رو نمایش میده if (auth()->user()->id != $article->creator_id) abort(403); return view('article.edit',compact('article')); // اینجا کدهای خودتون رو طبق ساختاری که دارید جایگزین کنید 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mehdee81 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 خیلی ممنونم عالی عمل کرد 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites