mehdee81 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 وقتی از ( Auth::user()->id) داخل پروژه استفاده میکنم قالبم بهم میریزه و بوت استرپ کار نمیکنه و خیلی صفحه ویرایش اطلاعات داغون میشه این مشکل به خاطر چیه؟ لطفا راهنماییم کنید خیلی اذیتم میکنه <li class="nav-item"> <a class="nav-link" href="{{ route('profile' , Auth::user()->id) }}">profile</a> </li> نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 به شکل زیر استفاده کنید auth()->user()->id 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mehdee81 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 از auth()->user()->id استفاده کردم ولی باز هم صفحه خراب میشه نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 ازش یه dd بگیرید ببینید خروجی چی بهتون میده @dd(auth()->user()) 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mehdee81 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 ببینید استاد وقتی یوزر وارد قسمت تغیرات پروفایل میشه همه چیز درسته حتی اسم و اطلاعات قبلی خودش رو هم میبینه ولی قالب خیلی زشت بده چون بوت استرپ کار نمیکنه و همش هم به خاطره Auth::user()->id یا auth()->user()->id هستش نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 این کد نباید تاثیری در لود شدن بوت استرپ داشته باشه سورس صفحه رو ببینید بوت استرپ اصلا درست فراخوانی و لود شده یا نه اگه کد auth مشکلی داشته باشه بهتون خطای php میده ولی اگه استایل صفحه مشکل داره و خطای دیگه ای ندارید باید ببینید استایلهای بوت استرپ درست لود شدن یا نه نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mehdee81 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 بله استاد وقتی از این کد استفاده نمیکنم و صفحه رو بدون id باز میکنم همه چیز اوکیه و خیلی خوب اجرا میشه اما وقتی از اون استفاده میکنم صفحه خراب میشه . البته فقط استایل ها بهم میریزن نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 یه تصویر از صفحه ای که خراب نمایش میده بذارید ببینم چه شکلی هست بعد route مربوط به پروفایل رو درست تعریف کردید؟ 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mehdee81 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 بله استاد route درست تعریف شده اگه درست نبود که اصلا به اون صفحه نمیرف. استاد سایت عکس قبول نمیکنه همش ارور میده استاد واقعار راهی نیست من اینو درست کنم؟ الان یک صفحه دیگه درست کردم برای ساخت مقاله وقتی از اون کد استفاده میکنم اینم خراب میشه البته فقط ظاهرش. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites