Paradox 3 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 سلام وقت بخیر من وقتی روی ویرایش میزنم میخوام استاتوس تغییر بدم فقط اگه غیرفعال باشه میتونم فعال کنم ولی نمیتونم غیرفعالش کنم چیکار باید کنم؟ تو فایل ویرایش چیزی باید بزارم ؟یا کنترلر؟ public function updatestatus(Blog $blog) { if ($blog->status == 1) { $blog->status = 0; } else { $blog->status = 1; } $blog->save(); alert()->success('به روز رسانی با موفقیت انجام شد' , 'با تشکر'); return redirect(route('admin.blogs.index')); } <div class="form-group"> <label for="title" > وضعیت : </label> <div class="input-group"> <select class="form-control" name="status" > <option value="0">منتشر نشده</option> <option value="1" <?php if ($blog->status==1) echo 'selected' ;?>>منتشر شده</option> </select> </div> </div> برای منتشر نشده باید ولیو قرار بدم؟چی باید بزارم اگه انتخاب شد نمایش بده؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 اگه منظورتون برای حالت نمایش منتشر نشده هست که باید براش شرطش رو توی فایل ویو مثل همون حالتی که برای منتشر شده گذاشتید قرار بدید فقط مقدارش رو برابر با 0 میذارید همین نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Paradox 3 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 در 4 ساعت قبل، saber گفته است : اگه منظورتون برای حالت نمایش منتشر نشده هست که باید براش شرطش رو توی فایل ویو مثل همون حالتی که برای منتشر شده گذاشتید قرار بدید فقط مقدارش رو برابر با 0 میذارید همین اره منظورم همینه اینکارو کردم اخه نتیجه ای نگرفتم گفتم شاید اشتباهه پس چرا عمل نمیکنه ؟اشکال کار کجاست نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 سلام وقت بخیر یک مثال ساده : <div class="form-group"> <label for="status">وضعیت</label> <select name="status" id="status" class="form-control"> <option value="1" @if ($product->status == 1) {{'selected'}} @endif >فعال </option> <option value="0" @if ($product->status == 0) {{'selected'}} @endif >غیرفعال </option> </select> </div> 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites