mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در آذر 98 سلام استاد تو پروژه که امدیم و در قسمت بک اند با استفاده از ادیتور پیشرفته متن و همراه با اون عکس تو توضیحات ذخیره کردیم حالا اون چطور توی ویو فرانت اند نمایشش بدم همینکه توضیحاتی که از دیتابیس دریافت کردم و شامل متن و عکس هست داخل یک تگ پی اکو کنم کفایت میکنه منظورم عکس و مطالب همه بدون اشکال نمایش داده میشه یا نه باید روند دیگری در پیش بگیرم که متنی که همراه اون عکس هم ذخیره شده بتونم بدون اشکال نمایشش بدم با سپاس فراوان از شما 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در آذر 98 بله چاپ کنید نمایش داده میشه چون عکس قبلا آپلود شده تو مسیر فایلهای شما نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در آذر 98 سلام استاد من قسمت ارتیکل رو که شامل عکس و متن هست داخل تگ p اکو کرم منتهی متنها رو نشون میده و لی عکس رو نه تو تگ تکس اریا هم امتحان کردم باز هم برای نمایش عکس مشکل دارم منتهی وقتی همون متن رو تو قسمت بک اند برای ویرایش میزنم عکس رو نمایش میده با سپاس از شما نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در آذر 98 میتونید با element مرورگر چک کنید ببینید تو متن شما مسیر تصویر چطور ثبت شده نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در آذر 98 ممنونم استاد درست شد نقل قول Share this post Link to post Share on other sites