farhad 0 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 ارورUndefined variable: msg نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ayot 0 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 متغیر msg تعریف نشده یا پیدا نمیکنه نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farhad 0 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 الان باید چیکار کنم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ayot 0 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 داخل کنترلر متغیر بسازید و به blade ارسال کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
admin3 0 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 0 اگر متغیر در کنترلر تعریف شده باشد و به blade ارسال شده باشد اما باز هم با همین ارور مواجه شیم چکار کنیم؟حتی یک بار کامپیوتر رو ری استارت کردم(پس از ری استارت ومپ) لطفا اگر کسی پاسخی داره به ایمیلم ارسال کنید ممنون. a.pourpharhang@gmail.com نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 0 در 4 ساعت قبل، admin3 گفته است : اگر متغیر در کنترلر تعریف شده باشد و به blade ارسال شده باشد اما باز هم با همین ارور مواجه شیم چکار کنیم؟حتی یک بار کامپیوتر رو ری استارت کردم(پس از ری استارت ومپ) لطفا اگر کسی پاسخی داره به ایمیلم ارسال کنید ممنون. a.pourpharhang@gmail.com کدی که توی کنترلر و blade نوشتید قرار بدید چک کنیم شاید کدتون داخل شرط باشه و شرایطی برقرار شده باشه که متغییر اجرا نشه 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites