ehsan68 0 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 سلام یک سوال داشتم چ.ن تاحالا بهش برنخوردم راهنمایی میخوام من یک پروژه رو قبول کردم که توسعه اون توسط من انجام بشه حالا نگاه که میکنم میبینم چندتا فایل لاراولی کم داره و باید از روی هاست بیارم روی سیستم تا باهاش کار کنم آیا در طول کار به مشکل نمیخورم؟؟ آیا برای نصب افزونه های جدید به مشکل نمیخورم؟؟ چطور میتونم فایلهای حذف شده رو دوباره بدست بیارم(برنامه نویس قبلی گفته من فایلهای پروژه رو پاک کردم)؟ یک عکس میفرستم پروژه سمت راست پروژه ای که قبول کردم و پروژه سمت چپ یکی از پروژه هامه که مشخصه چه فایلهایی کمه https://s16.picofile.com/file/8416496042/Atpplus.png نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ehsan68 0 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 جوابی برای این سوال نیست واقعا! نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 این موارد رو خیلی نمیشه دقیق گفت همه چی بستگی به روند پروژه داره چه کارایی روی پروژه انجام شده و از کجا باید کار رو شروع کنید اگه فایلهای قبلی رو حذف کردن از طریق بک آپ شاید بتونید فایلها رو برگردونید وگرنه اگه هیچ فایلی برای ادامه کار نباشه باید از صفر پروژه رو استارت بزنید توی اون عکستون هم بیشتر فایلهای مربوط به پکیج ها حذف شده خودتون باید ببینید انجام پروژه به چه پکیجهایی نیاز داره و اونها رو نصبشون کنید 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites