usef-ghafar 0 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 سلام خدمت همه دوستان بنده لاراول رو نصب کردم ولی وقتی دستور php artisan serve رو میزنم که پروژه کامیل و اجرا بشه دوتا ارور میده . خواستم بدونم کسی علتشو میدونه ؟ متن ارور به شرح زیر می باشد: c:\wamp11\www\blog\php artisan serve warning: require(c:\wamp11\www\blog/vendorautoload.php): failed to open stream: no such file or directory in c:\wamp11\www\blog\artisan on line 18 fatal error: require(): failed opening required 'c:\wamp11\www\blog/vendor/autol oad.php' (include_path='.;c:\php\pear') in c:\wamp11\www\blog\artisan on line 18 c:\wamp11\www\blog> لطفا راهنمایی کنید باتشکر نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 سلام وقت بخیر برای حل مشکل دوباره اقدام به نصب کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
usef-ghafar 0 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 ممنون از پاسخگوییتون . دوباره پاک و نصب میکنم ببینم چه نتیچه ای میده نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
usef-ghafar 0 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 دوباره نصب کردم . بازم موقع اجرا لاراول همون ارور بالا رو میده نقل قول Share this post Link to post Share on other sites