morteza14 1 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 من طبق آموزش کارهای گفته شده رو انجام دادم ولی بازم مشکلم حل نشد اول دانلود کردم بعد به صفحه index اضافه کردم مو به مو طبق آموزش انجام دادم ولی بازم مشکلم حل نشد نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 کنسول مرورگر و چک کنید ببینید چه خطایی داره حتما یه جایی اشتباهی توی کدها و یا نحوه لود کردنشون وجود داره نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mehdi.pirozfar@gmail.com 1 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 با سلام من در استفاده از پلاگین chosen مشکل دارم ممنون میشوم راهنمایی کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mehdi.pirozfar@gmail.com 1 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
storm332 1 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 سلام دوست عزیز این موارد رو انجام بده تا مشکلت حل بشه. 1 - نوشتن select و کلاسش 2 - کپی فایل پلاگین در این آدرس "blog\public\plugins\chosen<<<" و وارد کردن آدرس css و js در فایل index.blade.php و نوشتن یلد در پایین js @yield('js') 3 - و مرحله آخر نوشتن این تیکه کد به پایین فرم @section('js') <script> $(".chosen-select").chosen() </script> @endsection 5 - و در نهایت نتیجه : موفق و پیروز باشید 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mehdi.pirozfar@gmail.com 1 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 با تشکر از شما ، ممنون سپاسگذارم ازتون 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites