mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در آبان 98 سلام مهندس زمان ارسال ایمیل من این ارور میگیرم Expected response code 250 but got code "530", with message "530 5.7.1 Authentication required " در صورتی که تنظیمات رو چندین بار چک کردم و کش کانفیگ رو هم پاک کردم با سپاس فراوان 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در آبان 98 یوزر و پسورد خودتونو در فایل .env هم درج کنید سرور artisan را یک بار قطع و مجدد وصل کنید cache را مجدد پاکسازی کنید وی پی ان هم قطع کنید تست کنید 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در آبان 98 در 22 دقیقه قبل، ابوالفضل طالبی گفته است : یوزر و پسورد خودتونو در فایل .env هم درج کنید سرور artisan را یک بار قطع و مجدد وصل کنید cache را مجدد پاکسازی کنید وی پی ان هم قطع کنید تست کنید با سپاس فراوان درست شد نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
sara405 0 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 99 در در ۱۳۹۸/۸/۲۵ در 19:11، ابوالفضل طالبی گفته است : یوزر و پسورد خودتونو در فایل .env هم درج کنید سرور artisan را یک بار قطع و مجدد وصل کنید cache را مجدد پاکسازی کنید وی پی ان هم قطع کنید تست کنید سلام کارهایی که گفتید من انجام دادم ولی هنوز این خطا هست نقل قول Share this post Link to post Share on other sites