saman_php 1 گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 یه چندتا دستور ساده وارد کردم اول کاری به شمکل خوردم خداییش جواب منو بدین بی انگیزه شدم اولی کاری هرکاری میکنم درست نمیشه Target class [indexcontroller] does not exist. این ارور رو میده هرکاری که تو آموزش گفته شده رو دقیق انجام میدم ولی باز نمیشه فایل کنترلر رو ساختم ویو رو هم ساختم تمام دستورات طبق اموزش ولی نمیشه تو پروژه های قبلی که از طریق دستور composer پروژه ی لاراول رو ایجاد میکردم میشد ولی الان که پروژه ی جدید درست میکنم این ارور رو میده یعنی با همون پروژه های قبلی که ساختم مشکلی نداره! واقعا گیج شدم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Sobi 3 گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 در 8 ساعت قبل، saman_php گفته است : یه چندتا دستور ساده وارد کردم اول کاری به شمکل خوردم خداییش جواب منو بدین بی انگیزه شدم اولی کاری هرکاری میکنم درست نمیشه Target class [indexcontroller] does not exist. @saman_php با سلام و درود خدمت شما دوست عزیز همونطور که اطلاع دارید لاراول ۸ اومده و خب طبیعتا ورژن لاراول آپدیت شده و یک سری چیز ها اضافه شده یا تغییر پیدا کرده در لاراول ۸ از namespace برای route استفاده نشده و مقدار اون رو خالی گذاشتند تا شما خودتون مسیرش رو بارگذاری بکنید خب کاری که شما برای اینکه کدتون کار بکنه رو باید انجام بدید این هستش که بیاید در فایل web.php قبل از اینکه route رو تعریف بکنید مسیر رو بارگذاری بکنید. use App\Http\Controllers; و بعد بیاید این کد رو بزنید route::get('/index' , 'App\Http\Controllers\indexController@index'); نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saman_php 1 گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 آقا من کاری که شما گفتی هم انجام دادم بازم همون ارور Target class [indexcontroller] does not exist. رو میده باید چکار کرد این از اول آموزش ما توش گیر کردیم خداییش آدم همون اول بی انگیزه بشه واقعا بده 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Sobi 3 گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 در ۱ ساعت قبل، saman_php گفته است : آقا من کاری که شما گفتی هم انجام دادم بازم همون ارور Target class [indexcontroller] does not exist. رو میده باید چکار کرد این از اول آموزش ما توش گیر کردیم خداییش آدم همون اول بی انگیزه بشه واقعا بده اگه میشه یه عکس از اروری که میده رو بفرستید تا بتونم کمکتون کنم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mohssen 0 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 0 سلام و درود بنده هم به همین مشکل برخوردم . اما خوشبختانه با راه حلی که جناب @Sobi عزیز فرمودن ، مشکلم برطرف شد . سپاس گذارم از ایشون نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mohammad178 0 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 0 با سلام ابتدا به مسیر App\Providers\RouteServiceProvider رفته و سپس خط زیر را تابع boot اضافه کنید: //ابتدا خط زیر را در این فایل از حالت کامنت خارج کنید protected $namespace = 'App\\Http\\Controllers'; با این کار درست می شه امتحان کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites