saeidsa 1 گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 سلام موقع نصب یه پروژه جدید با دستور laravel new این خطارو تو CMD میگیرم. کامپوزر رو مجدد نصب کردم. خود لاراول رو هم مجدد install کردم ولی نشد که نشد لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saman_php 1 گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 منم همچین مشکلی دارم کسی نیست جواب بده؟؟ اول کاری به مشکل خوردیم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Sobi 3 گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 در در ۱۳۹۹/۷/۱ در 14:22، saeidsa گفته است : سلام موقع نصب یه پروژه جدید با دستور laravel new این خطارو تو CMD میگیرم. کامپوزر رو مجدد نصب کردم. خود لاراول رو هم مجدد install کردم ولی نشد که نشد لطفا راهنمایی بفرمایید @saeidsa با سلام و درود خدمت شما دوست عزیز این به خاطر این هستش که شما composer رو آپدیت یا نصبش کردید و از دستور زیر استفاده کردید که composer ورژن جدیدش رو برای شما نصب کرده. composer global require laravel/installer شما به جای laravel new از دستور laravel new name استفاده کنید که به جای name از هر اسمی که دوست دارید می تونید استفاده بکنید و اینطوری یه فولدر جدید با اون اسمی که گذاشتید ساخته میشه و لاراول در اون فولدر شما نصب میشه. 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saeidsa 1 گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 با تشکر از پاسخگویی شما بله کاملا درسته ازون دستور استفاده کردم. دستور laravel new name رو نمیخواستم استفاده کنم چون قبلا با دستور laravel new اینکارو میکردم میخواستم سردربیارم برای چی نمیشه که گویا میفرمایید بخاطر آپدیت هست. البته من ابتکار زدم تو فایل NewComand.php رفتم تابعی که گیر میداد رو ویرایش کردم مشکلم حل شد 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Sobi 3 گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 در 21 ساعت قبل، saeidsa گفته است : البته من ابتکار زدم تو فایل NewComand.php رفتم تابعی که گیر میداد رو ویرایش کردم مشکلم حل شد 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites