xvision 2 گزارش دادن ارسال شده در آبان 98 برای استفاده از زامپ و کار روی سایر سایت ها در لوکال به نظر می رسه که باید سرور لاراول رو خاموش کنیم چون با زدن localhost باز هم لاراول اجرا میشه لطفا راهنمایی کنید که سرور لاراول رو چطور میشه خاموش کرد تا موقتا بشه از زمپ استفاده های دیگه هم کرد متشکرم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
xvision 2 گزارش دادن ارسال شده در آبان 98 هنوز نمی دونم که آیا راه بهتری هم هست یا خیر اما دم دستی ترین راه برای فعال کردن مجدد زامپ اینه که بریم توی فایل httpd-vhosts.conf و VirtualHost تعریف شده رو بوسیله کامنت کردن غیر فعال کنیم من که این کار رو کردم اما شاید راهی وجود داشته باشه که بدون از کار انداختن VirtualHost لاراول بشه روی سایت های دیگه هم کار کرد که در این صورت ممنون می شم دوستان خبره بیان و توضیح بدن نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در آبان 98 سرور لاراول روی پورت 8000 هست و ارتباطی به زمپ شما نداره و نباید کلا مشکلی توی کار با سایت های دیگه و لاراول داشته باشید 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
xvision 2 گزارش دادن ارسال شده در آبان 98 در 12 ساعت قبل، ابوالفضل طالبی گفته است : سرور لاراول روی پورت 8000 هست و ارتباطی به زمپ شما نداره و نباید کلا مشکلی توی کار با سایت های دیگه و لاراول داشته باشید حق با شما است ، سوال من غلط بود من وقتی می خواستم از زمپ استفاده کنم در هر شرایطی باز پروژه لاراول رو باز می کرد بنابراین فکر کرده بودم که ایراد از سرور لاراول باشه اما متوجه شدم که اگر هاست مجازی ایجاد شده رو غیر فعال کنم و از همون سرور لاراول روی پورت 8000 استفاده کنم به همه موارد دسترسی دارم و مشکل هم حل میشه فقط نوع آدرس دهی طبیعتا متفاوت خواهد بود. سوال اینجاست که آیا روشی هست که همزمان بشه هم از هاست مجازی استفاده کرد و هم به سایر سایت های درست شده روی زمپ یا تنها راه همون چیزی است که من انجام دادم ؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites