جانعلی پور 0 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 سلام وقت همگی بخیر میخوام یه پروژه لاراولی جدید شروع کنم ولی موقع laravel new میگه این فایل وجود داره از قبل درصورتی که کل پوشه خالیه عکسشم آپلود میکنم Capture.rar نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Amir_Kh1984 17 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 سلام ابتدا وارد Command Prompt شوید و با توجه به مسیر نصب WampServer دستور زیر را وارد کنید: cd C:\wamp64\www حال با استفاده از دستور زیر پروژه جدید به نام blog ایجاد کنید: laravel new blog البته می توانید با استفاده از Composer یک پروژه ایجاد کنید: composer create-project --prefer-dist laravel/laravel blog ظاهرا شما نام پروژه را وارد نکردید. امیدوارم که این پاسخ مشکل شما را حل کرده باشد. موفق باشید. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mahdiyar 0 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 سلام من برای ساخت پروژه به این روش مشکلی ندارم ولی موقع اضافه کردن viewهای مربوط به authenication با آرگومان auth-- خطا میده و میگه این دستور وجود نداره. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. پ.ن. در ورژنهای جدید لاراول خبری از دستور php artisan make:auth نیست و دستوری که پیشتر گفتم به عنوان جایگزین آن معرفی شده. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites