shahyar 0 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 سلام. ضمن تشکر از آموزش خوبتون . در بارگذاری قالب rapid تا قبل از استفاده از url در مسیر فایل های css قالب بدرستی نمایش داده میشه اما وقتی از url استفاده میکنم فایل های css , js کار نمیکنن. اینم کدش: <link href="{{url('/lib/bootstrap/css/bootstrap.min.css')}}" rel="stylesheet"> لطفا راهنمایی بفرمایین. ممنونم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mahsa1378 0 گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 در در ۱۳۹۹/۶/۱۲ در 04:04، shahyar گفته است : سلام. ضمن تشکر از آموزش خوبتون . در بارگذاری قالب rapid تا قبل از استفاده از url در مسیر فایل های css قالب بدرستی نمایش داده میشه اما وقتی از url استفاده میکنم فایل های css , js کار نمیکنن. اینم کدش: <link href="{{url('/lib/bootstrap/css/bootstrap.min.css')}}" rel="stylesheet"> لطفا راهنمایی بفرمایین. ممنونم سلام برای من هم این مشکل پیش اومده باید چیکار کرد؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
bmahdi63 1 گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 از خروجی HTML تون inspect بگیرید متوجه خواهید شد. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites