majidkm 1 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 سلام چطور می تونم یک فایل اکسل رو بگیرم و نمایش بدم و بعد کاربر ستون های دلخواه رو انتخاب کند و بعد به دیتابیس اضاف کنم لطفا راهنمایی کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 میتونید از پکیج زیر استفاده کنید. داکیومنت و نحوه استفاده اش رو مطالعه کنید https://github.com/Maatwebsite/Laravel-Excel 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
majidkm 1 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 سلام ممنون از پاسختون من دارم از همین پکیج استفاده می کنم اما مشکلم اینجاست که من نمی خواهم مستقیم اطلاعات رو به دیتابیس بفرستم و می خواهم فایل اکسل رو نمایش بدم و بعد اطلاعاتی که کاربر می خواهد رو انتخاب کنه بعد به دیتابیس بفرستم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 میتونید وقتی اطلاعات رو از اکسل گرفتید ابتدا اطلاعات رو در قالب یه فرم و هر آیتم رو بصورت چک باکس نمایش بدید که کاربر انتخاب کنه بعد هر کدوم رو انتخاب کرد به دیتابیس بفرستید و ذخیره کنید 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
majidkm 1 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 سلام چطور می تونم این کار رو که گفتین انجام بدم من داده ها به صورت کالکشن می گیرم اما نمی دونم چطور درون فرم برشون گردونم 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites