negar_a 1 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 99 سلام دوستان . من فرم رجیستر رو تغییر دادم و شماره موبایل به فیلدها اضافه و وارد کردنش رو اجباری کردم . میخوام ایمیل یا نباشه یا اگر هست پر کردنش اجباری نباشه . این متد رو به این شکل در registercontroller کاستومایز کردم ولی نتیجه نمیده . یعنی ایمیل رو اگر پر نکنم ثبت نام نمیکنه . protected function validator(array $data) { return Validator::make($data, [ 'name' => ['required', 'string', 'max:255'], 'email' => ['string', 'email', 'max:255', 'unique:users'], 'phone' => ['required','min:11','numeric','unique:users'], 'password' => ['required', 'string', 'min:8', 'confirmed'], ]); } 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 99 اعتبارسنجی های مربوط به ایمیل رو کلا از کدتون بردارید چون اونها رو اجرا میکنه و حتما باید مقدار داشته باشه و همه اون شرایط برقرار باشه که بهتون اجازه ثبت نام بده برای موبایل هم max:11 رو هم اضافه کنید 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
electron 4 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 99 از کدی مشابه این برای اعتبار سنجی ایمیل استفاده کنید: ‘publish_at’ => ‘nullable|date’, این فیلد میتواند null یا یک تاریخ معتبر باشد. در واقع اینطوری: 'email' => ['nullable|string', 'email', 'max:255', 'unique:users'], در مدل user هم fillable ایمیل را بردارید. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites