مهدی 3 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 99 با سلام.من دارم یه بخش ارسال نظرات درست میکنم.وقتی دکمه ارسال form میزنم کار نمی کنه نمی دونم چشه لطفا راهنمایی کنید عکس کد در زیر بارگزاری میکنم. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Amir_Kh1984 17 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 99 سلام منظور شما از "کار نمیکنه" دقیقا چیه؟ آیا اطلاعات فرم به سرور ارسال می شوند؟ چرا خاصیت action فرم را برابر با www.google.com قرار دادید؟ (هر چند که این مقدار باعث این مشکل [عدم ارسال فرم] نشده!!) آیا خطایی از سمت لاراول دریافت می کنید؟ ظاهرا فرم شما هیچ مشکلی نداره!! احتمالا مشکل از جای دیگه هست. کلا برای ارسال اطلاعات با فرم شما ابتدا باید مسیر (route) مربوطه را تعریف و در قسمت action فرم مقدار انرا تنظیم نمایید. لطفا سوال را با جزئیات بیشتری مطرح کنید. 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
مهدی 3 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 99 منظورم از اینکه کار نمیکنه اینکه اگه هزار بارم روی دکمه submit بزنی هیچ ری اکشنی از خودش نشون نمیده و اما اینکه چرا اکشنش دادم به گوگل برای اینکه دیگه بحثی نمونه که روتام اشتباه و وقتی که روی دکمه بزنم قطعا باید به صحفه گوگل بره که هیچ جا نمیره نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Amir_Kh1984 17 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 99 ابتدا حافظه cache مرورگر را پاک کنید. php artisan config:cache در صورت عدم حل مشکل، فرم را در جای دیگری (صفحه دیگر) قرار دهید و مجددا امتحان کنید. یا اینکه به جای متد post از متد get استفاده کنید و نتیجه را بررسی کنید. کلا باید با سعی و خطا مشکل را حل کنید. بازهم تاکید می کنم که فرم شما هیچ مشکلی نداره!!! مشکل از جای دیگه است..... درگیر شدن با خطا ها لازمه یادگیری و کسب مهارت در برنامه نویسی است..... نقل قول Share this post Link to post Share on other sites