morteza 0 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 99 با سلام و خسته نباشید وقتی عکسی اپلود میکنم اسم عکس اپلود میشه ولی خود عکس نمایش داده نمیشه و در پوشه فوتو هم هیچی نمایش داده نمیشه هیچی ذخیره نمیشه ممنون اگه کمک کنین Share this post Link to post Share on other sites
mahmood.mooosavian 0 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 99 سلام. منم همین مشکلو دارم وقتی آپلود میشه نمایش داده نمیشه و حالت placeholder هست.البته وقتی عکس روpreview میکنم و در آدرس بار در ادامه لوکا هاست، 8000 رو وارد میکنم نمایش میده و همینطور فایل ها در مسیر زیر ذخیره میشه public\storage\photos\3 ودر مسیر پابلیک که پوشه های photos و files رو ساختم چیزی آپ نمیشه Share this post Link to post Share on other sites
mahmood.mooosavian 0 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 99 سلام. منم همین مشکلو دارم وقتی آپلود میشه نمایش داده نمیشه و حالت placeholder هست.البته وقتی عکس روpreview میکنم و در آدرس بار در ادامه لوکا هاست، 8000 رو وارد میکنم نمایش میده و همینطور فایل ها در مسیر زیر ذخیره میشه public\storage\photos\3 ودر مسیر پابلیک که پوشه های photos و files رو ساختم چیزی آپ نمیشه Share this post Link to post Share on other sites
mahmood.mooosavian 0 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 99 الان از توی env آخر appا_url پورت 8000 وارد کردم اوکی هس فقط زمانیکه عکس رو توی ادیتور ایمپورت میکنم و دخیره میکنم وقتی برمیگردم توی مطلب واسه ویرایش عکس رو نشون نمیده و همون placeholder رو نشون میده لطفا کمک کنید Share this post Link to post Share on other sites
sohrab 1 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 99 دوستان راه حلی پیدا کردین واسه رفع این مشکل؟ Share this post Link to post Share on other sites
sohrab 1 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 99 https://www.aparat.com/v/SAed6 Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در تیر 99 سلام دوستان عزیز که در این تاپیک مشارکت کردید این مشکل در انجمن رفع شده و میتوانید با جستجو این مشکل که به صورت ویدیو حل شده را مشاهده کنید. به همین علت موضوع قفل میشود. Share this post Link to post Share on other sites