amirrezakhakpoor1383 0 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 وقتی برای بار دوم php artisan migrate رو اجرا می کنم این ارور رو دریافت می کنم و بعدش دیگه هیچ دستوری نمیتونم اجرا کنم با ارتیسان In Filesystem.php line 153: chmod(): Operation not permitted لازم به ذکره من با گوشی کار می کنم من با برنامه termux کار می کنم. دیتابیس رو هم با برنامه ksweb. در ست کردم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام دوست عزیز امیدوارم همچنان به تلاشت ادامه بدی و قابل تحسین هست که با گوشی لاراول کار میکنید همونطورکه مستحضر هستید گوشی کارایی دیتابیس را نداره به نظر من برای ساخت جداول به صورت دستی اقدام کنید تا با این مشکل روبرو نشید چون گوشی امکانات کامپیوتر رو نداره و این راه حلی بود که به ذهن من رسید. به راحتی میتونی از جدول کپی بگیری یا خودت جدول رو بسازی البته باید یادت باشه نوع آیدی bigInt باشه حتما موفق باشی 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
amirrezakhakpoor1383 0 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 خیلی ممنون از پیشنهادتون ولی این پاک کردن صورت مسئله هست. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites