سیمین 0 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 من از ادیتور trumbowyg استفاده کردم و میخوام بهش direction اضافه کنم تا متنم راست به چپ بشه تو مقالات کسی میدونه چجوری باید اینکارو کنم؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Amir_Kh1984 17 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 ابتدا زبان را به فارسی تغییر دهید. $('textarea').trumbowyg({ lang: 'fa' }); سپس direction را بصورت زیر تنظیم نمایید. jQuery.trumbowyg.langs.fa = { _dir: "rtl" // Changes the editor dir }; پیشنهاد می کنم برای پاسخ هر سوالی به مستندات سایت رجوع کنید. چون بهترین منبع برای یادگیری همان سایت اصلی است. منبع : https://alex-d.github.io/Trumbowyg/documentation/#add-localization نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
سیمین 0 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 این قسمت جیکوئری رو نمیفهمم باید کحا اضافه کنم اتفاقا داکیومنتشو خوندم فقط این تیکه رو مشکل دارم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Amir_Kh1984 17 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 فایل fa.js در مسیر src/langs قرار دارد که به طور پیش فرض مقدار خاصیت dir_ به rtl تنظیم شده است. لذا نیازی به قرار دادن کد مدنظر نیست. اما در صورت نیاز می توانید آنرا بعد از استفاده از متد ()trumbowyg قرار دهید. من این ویرایشگر را دانلود کردم و مشکلی در راستچین کردن آن نداشتم. تمام منوها در سمت راست ظاهر شدند و نوشتی ها هم راستچین شدند.(حتما خاصیت direction تگ body را برابر rtl قرار دهید) پیشنهاد می کنم از ویرایشگرهای معروفی مثل CKEditor یا TinyMCE استفاده کنید که خیلی راحت تر می توانید با انها کار کنید. موفق باشید. 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites