مهدی 3 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 با سلام من دارم به صورت تمرینی یه سایت فروشگاهی با لاراول درست میکنم.توی یه قسمتش به مشکل خوردم.یه قسمت هست تو صفحه مشاهده محصول که محصولات مرتبط با او محصول میخوامنمایش بدم تو دیتابیس دو تا جدول product وcategory دارم.چطوری میشه بین اینا رابطه one to many reverse زد؟ این مشکل حل شد با شرط گذاشتن روی ورودی که از دیتابیس میگیرم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام رابطه های شما باید چند به چند باشه نه یک به چند چرا که هر محصول میتونه در دسته بندی های زیادی باشه و هر دسته میتونه دارای محصولات زیادی باشه برای مثال ما محصولات رو داریم و دسته ها را مدل Category public function Product() { return $this->belongsToMany(Product::class) } مدل Product public function category() { return $this->belongsToMany(Category::class); } همچنین شما برای نمایش نیاز به دو حلقه دارید تا محصولات مرتبط به دسته بندی خاص رو نشون بدید @foreach($category as $cat) @foreach($cat->product as $product) {{ $product->name }} @endforeach @endforeach شاد و سربلند باشید. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites