atropatan 0 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام من خطای زیر رو دارم چجوری می تونم برطرف اش کنم SQLSTATE[HY000]: General error: 1364 Field 'name' doesn't have a default value (SQL: insert into `categories` (`updated_at`, `created_at`) values (2020-05-08 08:31:26, 2020-05-08 08:31:26)) نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام دوست گرامی شما اگر طبق آموزش ها پیش رفته باشید باید در Model فیلد هایی که میخواهید ارسال کنید را اضافه کنید و توجه کنید در فرم باید اتربیوت name را به هر input بدهید. موفق باشید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
atropatan 0 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 اون ها رو انجام دادم همه شون رو نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 شما مقدار name رو به سمت دیتابیس ارسال نمیکنید فرم خودتون رو چک کنید فیلد name رو درست ایجاد کرده باشید و در کنترلر هم میتونید با تابع dd اطلاعاتی رو که ارسال میشن چک کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites