farbod 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 سلام من فونت به استایل اضافه میکنم و سیو میکنم تغییرات اعمال میشه ولی کلی ارور هست که نمیدونم چیه عکس پیوست شد وقتی دستور npm run watch اجرا میکنم به حالت قبل برمیگرده و فونت دیگه اعمال نمیشه نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 سلام مشکل این است که encoding سند css باید در ابتدا کدها قرار بگیره @charset 'utf-8'; body{ color:green; overfolw-x:hidden; font-family: 'IranYekan',serif; } /* Code ... */ 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farbod 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 در 28 دقیقه قبل، Special_One گفته است : سلام مشکل این است که encoding سند css باید در ابتدا کدها قرار بگیره @charset 'utf-8'; body{ color:green; overfolw-x:hidden; font-family: 'IranYekan',serif; } /* Code ... */ ممنون این ارور حل شد ولی ارور های دیگه همچنان هست و وقتی دستور npm run watch میزنم به حالت قبل برمیگرده نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 برای اینکه به حالت قبل برنگرده باید تغییرات رو روی فایلهای اصلی انجام بدید احتمالا شما تغییرات رو روی فایلی دادید که از طریق وب پک میکس ایجاد میشه 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites