elyas 0 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 سلام اگر بخواهیم در CMS یک بخش درست کنم که مدیریت ریدایرکت 301 باشه و کاربر در یک فرم ادرس صفحه جدید و قدیمی رو وارد کنه و ریدایرکت بشه باید چکاری انجام بدم میشه راهنمایی کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
elyas 0 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 اطلاعات را در یک جدول می خواهم نگه دارم و هر ادرسی که داخل جدول باشه باید ریدایرکت بشه نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 میتونید آدرس جدید و قدیم رو توی جدولی ذخیره کنید بعد یه میدلور بسازید و داخل میدلور route جاری رو بررسی کنید اگر روت مورد نظر آدرس جدیدی در دیتابیس داشت به آدرس جدید ریدایرکت کنید در غیراینصورت خود روت جاری رو بدون تغییر اجرا کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
elyas 0 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 در در ۱۳۹۹/۱/۲۵ در 22:21، saber گفته است : میتونید آدرس جدید و قدیم رو توی جدولی ذخیره کنید بعد یه میدلور بسازید و داخل میدلور route جاری رو بررسی کنید اگر روت مورد نظر آدرس جدیدی در دیتابیس داشت به آدرس جدید ریدایرکت کنید در غیراینصورت خود روت جاری رو بدون تغییر اجرا کنید سلام من تازه کارم میشه بیشتر توضیح بدید یعنی با کد توضیح بدید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites