مهدی 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 با سلام.زمانیکه پوشه bootstrap را در پوشهviewsکپی میکنم و به صورت <link rel="stylesheet" href='css/bootstrap.min.css'> آدرس دهی میکنم.اگه پسوند فایل من .phpباشد bootstrap کار نمی کند ولی اگر پسوند همین فایل به .html تغییر بدم bootstrapکار میکنه ولی دیگه از تو سرور قابل دسترسی نیست.میخواستم بدونم چطوری میشه bootstrap به صورت آفلاین به کار برد؟در ضمن برای استفاده از cdn باید آنلاین بود که من به صورت آفلاین میخوام استفاده کنم. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Amir_Kh1984 17 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 برای استفاده از کتابخانه ها بصورت آفلاین شما باید فایل های لازم را در مسیر public کپی نمایید. در دایرکتوری public دو فولدر به نام های css و js ایجاد و فایل های لازم را در انها کپی کنید. برای ضمیمه کردن کتابخانه مورد نظر(مثلا bootstrap) از کد زیر استفاده کنید. <link rel="stylesheet" href="{{url('/css/bootstrap.min.css')}}"> <script src="{{url('/js/jquery.min.js')}}"></script> <script src="{{url('/lib/bootstrap/js/popper.min.js')}}"></script> <script src="{{url('/lib/bootstrap/js/bootstrap.min.js')}}"></script> بجای تابع url می توانید از تابع asset هم استفاده کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
مهدی 3 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 ممنون از پاسختون نقل قول Share this post Link to post Share on other sites