rahneshin 0 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 سلام و خسته نباشید مشکلی توی خوندن رکورد ها از جدول رابط (post_category)توی روابط چند به چند دارم مدل پست ها public function categories() { return $this->belongsToMany('App\Category'); } مدل دسته بندی ها public function articles() { return $this->belongsToMany('App\Article'); } کنترلر $posts = Post::find(100)->categories()->get(); اما ارور Call to a member function categories() on null رو دریافت میکنم تشکر نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 ضمن خوش آمد به انجمن مادل شما Article هست یا Post ؟ َشما برای ایجاد رابطه App\Article رو پاس دادید ولی برای فراخوانی از Post استفاده کردید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
rahneshin 0 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 در 4 ساعت قبل، saber گفته است : ضمن خوش آمد به انجمن مادل شما Article هست یا Post ؟ َشما برای ایجاد رابطه App\Article رو پاس دادید ولی برای فراخوانی از Post استفاده کردید اینجا اشتباه تایپی دارم مدل من پست هست App\Post ولی همچنان همون ارور رو دارم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 برای پیاده سازی روابط چند به چند باید موارد زیر رو رعایت کنید نام جدول واسط بطور پشفرض براساس ترتیب حروف الفبا ساخته میشه مثلا برای مادلهای Post و Category چون c از p جلوتر هست نام جدول واسط هم به این شکل باید بشه category_post اگر هم بخواید از نام اختصاصی استفاده کنید مثل شما که post_category زدید باید در پارامتر دوم متدهای هر دو مادل نام جدول رو قرار بدید که با کدهای شما به شکل زیر میشن: مادل Category public function posts(){ return $this->belongsToMany(Post::class,'post_category'); } مادل Post public function categories(){ return $this->belongsToMany(Category::class,'post_category'); } برای فراخوانی هم به همین شکل کد رو بنویسید $posts = Post::find($id)->categories()->get(); 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
rahneshin 0 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 با تشکر از شما مشکل من در متد find بود نقل قول Share this post Link to post Share on other sites