امیر 0 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 با سلام خدمت استاد عزیز. من نمیتونم پلاگین chosen رو توی لاراول نصب کنم . میشه کمکم کنید. هر کار می کنم کار نمی کنه. ==============> با تشکر نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 سلام امیر عزیز شما باید به این صورت عمل کنید. دو روش رو خدمتتون عرض میکنم باشد که مفید باشد./ روش اول» اضافه کردن در Blade ابتدا فایل ها را در پوشه public قرار میدهیم و در فایل هسته یا مرکزی blade اینگونه عمل میکنیم نقل قول این مثال دقیقا با در نظر گرفتن پروژه است میتونید طبق مثال کدها را در پروژه خودتون جایگزین کنید. <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <!-- Required meta tags --> <meta charset="utf-8"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, shrink-to-fit=no"> <title>@yield('title')</title> <!-- plugins:css --> <link rel="stylesheet" href="{{ url ('/chosen/chosen.css') }}"> </head> <body> <script src='http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery/2.2.2/jquery.min.js'></script> <script src="{{ url ('/chosen/chosen.jquery.js') }}"></script> </body> </html> برای استفاده هم میتونید از مثال ها در صفحه گیت هاب پروژه استفاده کنید. روش دوم» اضافه کردن در وب پک mix.js([ '/chosen/chosen.jquery.js', ] , 'public/js'); mix.css([ '/chosen/chosen.css', ] , 'public/css'); موفق باشید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
sanazhosseinzadeh 0 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 سلام. منم همین مشکل رو دارم و رفع نشد. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mahboobeh 0 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 99 سلام من هم این مشکل را دارم میشه لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
morteza14 1 گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 منم همه این کارهارو انجام دادم ولی مشکلم حل نشد نقل قول Share this post Link to post Share on other sites