farbod 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 سلام و خسته نباشید خدمت اساتید من یه پروژه لاراولی از گیت هاب دانلود کردم یسری چیزها تو این پروژه نبود و یسری خطاها که رفع شد ولی یه مشکلی هست و هیچ اروری هم نیست نمیدونم باید چی اضافه کنم دیگه وقتی روی انتخاب پکیج که میزنم لیست پکیج ها نمایش نمیده (لاراول 5 هست) ویو <option value="0">انتخاب پکیج</option> @foreach($packages as $package) <option data-id="{{ $package->package_id }}" value="{{ $package->package_id }}">{{ $package->name }}</option> @endforeach کنترلر public function create() { $packages = Package::all(); $phoneNumber = Auth::user()->phone; return view('frontend.order.modal-service', compact('packages', 'phoneNumber'))->with('page_title', 'ثبت سفارش'); } نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 توی متد create از $packages یه dd بگیرید ببینید محتویاتش چی هست نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farbod 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 در ۱ ساعت قبل، saber گفته است : توی متد create از $packages یه dd بگیرید ببینید محتویاتش چی هست فقط این Illuminate\Database\Eloquent\Collection {#399 ▼ #items: [] } نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 حتما توی دیتابیس رکوردی در جدول packages ندارید دیتابیستون رو چک کنید 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mohammad2020 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 سلام آقا فربد طبق فرمایش آقا صابر اول رکورد هاتون رو در دیتابیس چک کنید، در صورت جواب نگرفتن عناوین رکوردهای داخل دیتابیس که وارد کردید(حروف بزرگ یا کوچک)بودن را بررسی کنید... 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farbod 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 نه دیتابیس مشکلی نداره نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 لینک گیت هاب پروژه رو بذارید شاید از روی کدها بشه فهمید مشکلش چی هست 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farbod 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 در 1 ساعت قبل، saber گفته است : لینک گیت هاب پروژه رو بذارید شاید از روی کدها بشه فهمید مشکلش چی هست https://github.com/moonstar9619/InstagramFollower نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 چک کردم هیچ مشکلی نداره و بدرستی خروجی میده شما حتما پکیج ایجاد نکردید اگه پکیج ایجاد بشه و در دیتابیس ذخیره شده باشن توی لیست میاره 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farbod 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 ممنون کل اطلاعات حذف کردم دوباره دیتابیس ساختم حل شد الان کل اطلاعات دیتابیس و درگاه وصل بشه این پکیج کامل هست که کار کنه ؟ و api اینستا رو هم باید وارد کنم درسته؟ یه توضیحی بی زحمت بدید برای راه اندازی نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farbod 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 میخام مثلا برای کاربران امکان اتصال به درگاه باشه و برای ادمین بدون اتصال به درگاه سفارش ثبت بشه همچین چیزی ممکنه؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 این مواردی رو که میخواید پیاده سازی کنید هیچ مشکلی نداره و قابل اجرا هست در بخش ادمین براحتی میتونید بدون پرداخت ثبت سفارش انجام بدید صرفا یه فرم ثبت سفارش هست که حالا براساس داده هایی که لازم دارید میتونید اطلاعات رو توسط ادمین ثبت کنید و برای کاربرهای عادی هم که میتونید سیستم پرداخت و تایید سفارش بعد از پرداخت رو پیاده سازی کنید. برای کار با اینستاگرام هم که قاعدتا باید با api خودش کار کنید و مواردی رو که لازم دارید پیاده سازی کنید. 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farbod 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 چند ماهی هست api اینستاگرام تغییراتی کرده نمیشه به راحتی توکن دریافت کرد من از قسمت manage client درخواست توکن دادم و میگه هیچ مشتری در اینستاگرام خود ثبت نکردید You have not registered any clients with the Instagram API. اطلاعی دارید چطوری میشه دریافت کرد ؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites