websaz 0 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 سلام من برای یک سایت خبری لاراولی می خواهم جستجو بسازم. به laravel scout و Algolia رسیدم. Algolia که تحریم هستیم و قابل استفاده نیست. تصمیم گرفتم از laravel elasticsearch استفاده کنم که ظاهرا باید elastic بر روی سرور نصب باشد و بر روی هاست و cpanel قابل اجرا نیست.(دقیق نمی دانم و اگر غیر از این هست دوستان راهنمایی کنند) الان می خواستم ببینم برای راه اندازی جستجو بر روی یک سایت خبری لاراول که قرار هست روی سی پنل بالا بیاد دوستان چه پیشنهادی و راهکاری دارند؟ ممنون نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 دوست عزیز بهترین راه برای اینکه از این پکیج های مسخره و سنگین استفاده کنید این هست که از Vuejs هست خیلی ساده با فیلترها و API میتونید سرچ را انجام بدهید.یک نمونه ساده براتون با ویوجی اس قرار میدم. جستجو با ویو جی اس به صورت SPA بدون رفرش صفحه 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
websaz 0 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 ممنون از راهنمایی شما من بیشتر بخش backend مورد نظرم هست که چکار باید بکنم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 در 23 ساعت قبل، websaz گفته است : ممنون از راهنمایی شما من بیشتر بخش backend مورد نظرم هست که چکار باید بکنم فرقی نمیکنه شما داده ها رو پاس میدی بهش اون هم توسط filterاین کار را برای شما انجام میده نقل قول Share this post Link to post Share on other sites