مهدی 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 با سلام من نسخه php ومپ سرورم 7.0.1 هست متها برای نصب شدن جدید ترین نسخه لاراول باید اون آپدیت کنم چجوری میتونم اینکار انجام بدم؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 نسخه جدید wamp به صورت آپشنال به شما امکان انتخاب نسخه ی php رو میده اونو نصب کنید آیکون wamp کلیک کنید منوی php و بعد زیر منوی version قابل مشاهده است همچنین پس از تغییر ورژن php باید در قسمت تنظیمات ویندوز که قبلا انجام دادید ، مسیر نسخه ی جدید php رو بهش بدید که این بخش مهمه نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
shahverdizahra20200@gmail. 0 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 1 سلام جواب شما نسخه جدید wamp به صورت آپشنال به شما امکان انتخاب نسخه ی php رو میده اونو نصب کنید آیکون wamp کلیک کنید منوی php و بعد زیر منوی version قابل مشاهده است همچنین پس از تغییر ورژن php باید ((در قسمت تنظیمات ویندوز که قبلا انجام دادید ، مسیر نسخه ی جدید php رو بهش بدید که این بخش مهمه)) قسمت تغییر ورژن در تنظیمات ویندوز چیه و چ جوریه من نمیدونم میشه مراحلشو بگید چون تا ورژن php ومپ رفتن خط اخر نیمدونم چیه نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 1 در در ۱۴۰۱/۳/۱۵ در 04:25، shahverdizahra20200@gmail. گفته است : سلام جواب شما نسخه جدید wamp به صورت آپشنال به شما امکان انتخاب نسخه ی php رو میده اونو نصب کنید آیکون wamp کلیک کنید منوی php و بعد زیر منوی version قابل مشاهده است همچنین پس از تغییر ورژن php باید ((در قسمت تنظیمات ویندوز که قبلا انجام دادید ، مسیر نسخه ی جدید php رو بهش بدید که این بخش مهمه)) قسمت تغییر ورژن در تنظیمات ویندوز چیه و چ جوریه من نمیدونم میشه مراحلشو بگید چون تا ورژن php ومپ رفتن خط اخر نیمدونم چیه باید ار طریق environment variable در ویندوز مسیر محل نصب php رو قرار بدید لینک زیر مراحلش رو میتونید ببینید https://www.forevolve.com/en/articles/2016/10/27/how-to-add-your-php-runtime-directory-to-your-windows-10-path-environment-variable/ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites