farbod 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 سلام برای ساخت جداول در دیتابیس محدودیتی وجود داره؟! بیشتر از 10 تا نمیتونم جدول بسازم همش اسم اخرین جدولی که ساخته بودم رو میاره و کلی ارور عکس پیوست شد نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 متن خطا رو دقت کنید خودش داره میگه جدول team شما در دیتابیس موجوده . شما ابتدا php artisan migrate:rollback اجرا کنید جدول حذف بشه بعد دوباره migrate کنید ویا برید از داخل phpmyadmin جدول team رو دستی حذف کنید و در تیبل migrations هم create_team_table رو پیدا کنید و حذف کنید و مجدد بیاید migrate کنید 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farbod 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 در 4 دقیقه قبل، ابوالفضل طالبی گفته است : متن خطا رو دقت کنید خودش داره میگه جدول team شما در دیتابیس موجوده . شما ابتدا php artisan migrate:rollback اجرا کنید جدول حذف بشه بعد دوباره migrate کنید ویا برید از داخل phpmyadmin جدول team رو دستی حذف کنید و در تیبل migrations هم create_team_table رو پیدا کنید و حذف کنید و مجدد بیاید migrate کنید نه اسم جدولی که ساختم چیز دیگه ای هست ولی اسم جدول قبل که teams هست رو میاره من اسم جدول about رو زدم مایگریشن ساخته شد وقتی میخام تو دیتابیس ثبت کنم اسم جدول teams یعنی اخرین جدولی که قبلا تو دیتابیس ساخته شد رو میاره نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 فایل migration مربوط به team رو از پوشه ی database موقتا بردارید و بعد migrate کنید و یا rollback کنید 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farbod 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 یه مشکل دیگه ای هست جدول درباره ما ساختم همه چی درست شد الان جدول چرا ما رو درست کردم تو دیتابیس هم ساخته شد ولی تو پنل مدیریت که میرم لینک چرا ما هست وقتی روش میزنم ولی محتوا درباره ما رو نمایش میده متنو هر چیزی توی درباره ی ما هست رو فقط بالا میاره برا چی اینجوری شده؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites