zahedi 0 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 من در پوشه مادل User ندارم باید چیکار کنم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 مادل User بطور پیشفرض در روت پوشه app هست اگر برای مادل ها پوشه جدا ساختید میتونید User رو بهش منتقل کنید فقط بعد از انتقال باید namespace رو اصلاح کنید 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
zahedi 0 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 نه پوشه ای نساختم,ولی در پوشه app نبود,از کد های پرژه استاد طالبی User رو کپی کردم جواب داد.ب نظرتون مشکلی پیش میاد جلوتر بخاطر کپی؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
zahedi 0 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 در 4 دقیقه قبل، saber گفته است : مادل User بطور پیشفرض در روت پوشه app هست اگر برای مادل ها پوشه جدا ساختید میتونید User رو بهش منتقل کنید فقط بعد از انتقال باید namespace رو اصلاح کنید نه پوشه ای نساختم,ولی در پوشه app نبود,از کد های پرژه استاد طالبی User رو کپی کردم جواب داد.ب نظرتون مشکلی پیش میاد جلوتر بخاطر کپی؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 مشکلی نیست از همون مادل استفاده کنید در داخل مادل user چیز خاصی نیست . شما میتونید از یه نسخه لاراول دیگه هم کپیش کنید فقط متدها relations رو برای ارتباط بین جداول داخل model قرار بدید و اگر هم relations ندارید که هیچ 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites