farbod 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 سلام وقت بخیر برای نمایش سوالات متداول وقتی روی سوال ها میزنم قسمت توضیحات نمایش بده چیکار باید انجام بدم؟ <ul id="faq-list" class="wow fadeInUp"> @foreach ($faqs as $faq) <li> <a data-toggle="collapse" class="collapsed" href="#faq1"> {{$faq->name}} <i class="ion-android-remove"></i></a> <div id="faq1" class="collapse" data-parent="#faq-list"> <p> {{$faq->description}} </p> </div> </li> @endforeach </ul> این کدهای فرانت قسمت ایدی و href چی باید بنویسم؟روت ایدی مربوطه رو گذاشتم ولی ارجاع میداد به یه صفحه دیگه لطفا اساتید راهنمایی کنید ممنون میشم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 دوست عزیز شما میتونید از آکاردیون استفاده کنید و داخل حلقه قرار بدید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farbod 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 در 1 ساعت قبل، Special_One گفته است : دوست عزیز شما میتونید از آکاردیون استفاده کنید و داخل حلقه قرار بدید ممنون حالت اکاردیون که هست همون قالبی که برای اموزش استاد طالبی گذاشتن دارم استفاده میکنم وقتی کلیک میکنم روش چیزی نمایش نمیده داخل حلقه هم هست نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 در 9 ساعت قبل، farbod گفته است : ممنون حالت اکاردیون که هست همون قالبی که برای اموزش استاد طالبی گذاشتن دارم استفاده میکنم وقتی کلیک میکنم روش چیزی نمایش نمیده داخل حلقه هم هست باید قسمت id و href یکتا باشن و تکراری نباشه الان تو کد شما همشون faq1 هست بصورت زیر بنویسید <ul id="faq-list" class="wow fadeInUp"> @foreach ($faqs as $faq) <li> <a data-toggle="collapse" class="collapsed" href="#faq{{$faq->id}}"> {{$faq->name}} <i class="ion-android-remove"></i></a> <div id="faq{{$faq->id}}" class="collapse" data-parent="#faq-list"> <p> {{$faq->description}} </p> </div> </li> @endforeach </ul> 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farbod 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 در 56 دقیقه قبل، saber گفته است : باید قسمت id و href یکتا باشن و تکراری نباشه الان تو کد شما همشون faq1 هست بصورت زیر بنویسید <ul id="faq-list" class="wow fadeInUp"> @foreach ($faqs as $faq) <li> <a data-toggle="collapse" class="collapsed" href="#faq{{$faq->id}}"> {{$faq->name}} <i class="ion-android-remove"></i></a> <div id="faq{{$faq->id}}" class="collapse" data-parent="#faq-list"> <p> {{$faq->description}} </p> </div> </li> @endforeach </ul> ممنون باز هم وقتی میزنم روش توضیحات نمایش نمیده فقط ایدی هر کدوم تو قسمت مرورگر نمایش میده نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 این کدها مشکلی ندارن مشکل شما از جای دیگه هست چک کنید فایلهای جیکوئری مربوط به bootstrap روی صفحه شما درست لود شده باشه 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farbod 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 در 1 ساعت قبل، saber گفته است : این کدها مشکلی ندارن مشکل شما از جای دیگه هست چک کنید فایلهای جیکوئری مربوط به bootstrap روی صفحه شما درست لود شده باشه چک کردم حتی جدا از فایل های دیگه لینک دادم ولی تغییری نمیکنه نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farbod 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 تو لاراول میکس مشکل داشت حل شد ممنون از وقتی که گذاشتید 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites