naserunesivakil 2 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 سلام .من هر کاری میکنم دستور npm run dev یا npm run watch اجرا نمیشه.نمیدونم چه مشکلی داره .در گوگل هم سرچ کردم ولی چیزی نفهمیدم.ممنون اگه راهنماییم کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farbod 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 nod.js رو تو فایل php اگه مسیر دهی در environment variables انجام دادید نصب کنید. یا هرجا نصب کردید در مسیر دهی ادرس رو وارد کنید. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 سلام مشکل شما این هست که آدرس دهی ها رو اشتباه وارد میکنید در این تاپیک کامل توضیح داده شده است سپاس از شما نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
naserunesivakil 2 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 سلام .متاسفانه مشکلم حل نشد. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 دستور رو درست وارد کنید npm run dev نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
naserunesivakil 2 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 درست وارد میکنم.تو عکس نیافتاده نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 در 15 دقیقه قبل، naserunesivakil گفته است : درست وارد میکنم.تو عکس نیافتاده شما باید طبق این مراحل جلو برید و در ضمن آدرس دهی ها داخل webpack رو درست انجام بدین. 1+ npm install 2+ آدرس دهی فایل webpack.json +3 npm run dev برای نمایش تغییرات به صورت آنلاین npm run watch من احتمال میدم فایل ها رو درست آدرس دهی نکردید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
naserunesivakil 2 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 سلام استاد لینک دانلود قالب راپید از سایت گیتهاب رو برام بفرستید.خیلی ممنون نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
parlimoos 0 گزارش دادن ارسال شده در دی 0 سلام این مشکل بزرگی نیست. می تونین به این مقاله هم یه نگاهی بندازید. آموزش npm نقل قول Share this post Link to post Share on other sites