امیر 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 با سلام چطور میتونم bootstrap رو به لاراول اد کنم که زمانیکه به اینترنت وصل نیستم bootstrap اجرا بشه نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 سلام آقا امیر گل گلاب نقل قول در توضیحات آقای ابوالفضل طالبی با جزییات این موارد توضیح داده شده است. من فقط بازگو میکنم همونطور که میدونی بوت استرپ داره نسخه 5 هم میده بیرون و باید بروز باشی و عقب نمونی. در داخل لاراول ما مثل بقیه فریم ورک ها میتونیم از چند روش مرسوم از این تکنولوژی استفاده کنیم و به تگ های HTML خودمون ظاهر متناسب بدیم و یک سایت خلاقانه بسازیم. روش استفاده به این چند صورت انجام میگیره که کامل توضیحات رو میدم خدمتتون. روش های کلی استفاده از بوت استرپ در پروژه لاراول ابتدا به سایت مرجع رفته و از قسمت Documentation --> Download روش های دانلود را مشاهده میکنیم . 1-روش اول : ( Compiled CSS and JS) همانطور که ملاحظه میکنید فایل هایی به شما میدهد که نیاز به کامپایلر ندارد نقل قول کامپایلر ؟؟؟ خب چون بوت استرپ از موتور sass استفاده میکند.لازم به ذکر است این مهاجرت از less به sass از نسخه 4 اتفاق افتاد. بعد از دانلود ما باید فایل های دانلود شده را داخل پوشه پابلیک قرار دهید و به روشی که عرض میکنم عمل کنید. <link href="{{url('assets/css/bootstrap.min.css')}}" rel="stylesheet" type="text/css"> <script src="{{url('assets/js/jquery.min.js')}}"></script> <script src="{{url('assets/js/bootstrap.bundle.min.js')}}"></script> <script src="{{url('assets/js/bootstrap.min.js')}}"></script> معماری پوشه ها public |------| assets |---------| css |---------| js روش بعدی استفاده در پروژه های لاراول استفاده از CDN ها است که بسیار راحت تر میباشد از همان قسمت دانلود کافیست لینک ها را کپی کرده و در جای مناسب قرار دهید. روش استفاده بعدی استفاده از npm هست که پیشنهاد داده نمیشه ( هم این هم لاراول میکس ). برای اینکار ابتدا دستور زیر را در ترمینال وارد کرده npm install bootstrap سپس وارد فایل package.json شوید و کدهای زیر را اضافه کنید.(آدرس ها طبق مسیر فایل های خود) "styles": [ "styles.css", "../node_modules/bootstrap/dist/css/bootstrap.min.css" ], "scripts": [ "../node_modules/jquery/dist/jquery.min.js", "../node_modules/bootstrap/dist/js/bootstrap.min.js" ], و روش استفاده آخر ه که برات میگم استفاده از روش کامپوزری بوت استرپ هست .دیگه فک نکنم نصب این دیگه نیاز به توضیح داشته باشه composer require twbs/bootstrap:4.4.1 موفق تر باشید. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites