مهرداد 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 سلام وقتتون بخیر....من میخوام که نسخه 6 لاراول رو نصب کنم ولی با پیغام [InvalidArgumentException] Could not find package laravel/laravel with version 6.0.3. مواجه میشم.... چیکار باید کنم؟؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 سلام برای نصب چه دستوری وارد کردید؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
مهرداد 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 بله نصبش کردم خیلی ممنون..... الان توی درس 9 از آموزش لاراول آقای طالبی یه مشکلی دارم که وقتی مدل category رو می سازم و توی migration هم جدولمو میسازم وقتی که می خوام مایگریتش کنم پیغام Illuminate\Database\QueryException : SQLSTATE[42S21]: Column already exists: 1060 Duplicate column name 'user_id' (SQL: alter table `posts` add `user_id` int n ot null after `id`) میاد و مایگرت نمیشه نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
مهرداد 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 این user_id کلا مایه دردسر شده نمیدونم چطوری درستش کنم!! نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 در 9 ساعت قبل، مهرداد گفته است : بله نصبش کردم خیلی ممنون..... الان توی درس 9 از آموزش لاراول آقای طالبی یه مشکلی دارم که وقتی مدل category رو می سازم و توی migration هم جدولمو میسازم وقتی که می خوام مایگریتش کنم پیغام Illuminate\Database\QueryException : SQLSTATE[42S21]: Column already exists: 1060 Duplicate column name 'user_id' (SQL: alter table `posts` add `user_id` int n ot null after `id`) میاد و مایگرت نمیشه احتمالا یه migration برای اضافه کردن user_id به جدول posts دارید و چون قبلا این فیلد user_id رو ساختید بهتون خطا میده میتونید اون migration رو حذف کنید که بهتون خطا نده نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
مهرداد 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 بله خیلی ممنون مایگریت شد...فقط الان user_id ی جدول posts من foreign key نیست بعد ها مشکلی پیش نمیاد؟؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 در در ۱۳۹۸/۱۲/۲۷ در 12:56، مهرداد گفته است : بله خیلی ممنون مایگریت شد...فقط الان user_id ی جدول posts من foreign key نیست بعد ها مشکلی پیش نمیاد؟؟ وقت بخیر شما بسته به نیاز روابط رو در داخل جداول ایجاد میکنید ، اگر هر جایی نیاز دیدین میتونید از قسمت model یا قسمت migrations اسن اتصال را برقرار کنید موفق باشید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites