azam 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 سلام من ی پروشه جدید نصب کردم لاراول که متوجه شدم پوشه auth در کنترولر نیست خواستم که راهنماییم کنید با تشکر نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
negar_a 1 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 با سلام . لاراول چند رو نصب کردید ؟ اگر لاراول 6 باشه ، بصورت خودکار ایجاد میشه ولی در لاراول 5 باید از دستور php artisan make:auth استفاده کنید . نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
azam 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 در 3 ساعت قبل، negar_a گفته است : با سلام . لاراول چند رو نصب کردید ؟ اگر لاراول 6 باشه ، بصورت خودکار ایجاد میشه ولی در لاراول 5 باید از دستور php artisan make:auth استفاده کنید . نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
azam 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 laravel6 بود ابدیت شده 7 با این کد هم تست کردم جواب نمیده نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 از این دستورات باید استفاده کنید composer require laravel/ui php artisan ui vue --auth 1 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
sara 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 در در ۱۳۹۸/۱۲/۱۷ در 16:57، ابوالفضل طالبی گفته است : composer require laravel/ui php artisan ui vue --auth سلام منم همین مشکل دارم ولی با اجرای این دستور باز هم اجرا نشد 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Exort 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 من اول این دستور composer require laravel/ui بعد این دستور php artisan ui vue --auth اجرا کردم و مشکل حل شد لاراولم هم نسخه 7 هست 1 2 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
imzedra 0 گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 در در ۱۳۹۸/۱۲/۱۷ در 16:57، ابوالفضل طالبی گفته است : از این دستورات باید استفاده کنید composer require laravel/ui php artisan ui vue --auth واااااااااااااااای مرسی آقای طالبی من دو روزه دارم تو سایتای خارجی میچرخم مشکلم حل ک نمیشد بد ترم شد بلاخره با راهنمایی شما درست ، درضمن من دارم با ویدئو های شما پیش میرم خیلی کارتون عالییه ممنون واقعا نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mohammad6 0 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 0 سلام وقتتون بخیر . من هم پوشه auth رو در کنترل خود نیافتم . و دستوراتی هم که گفتین رو زدم اما مشکلم برطرف نشد . و خطایی که میده به صورت زیر است : In order to use the Auth::routes() method, please install the laravel/ui package. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mohammad6 0 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 0 و پس از زدن این دستور composer require laravel/ui بازم با خطای زیر مواجه شدم : Installation failed, reverting ./composer.json and ./composer.lock to their original content. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mohammad6 0 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 0 و این خطا هم میده : Your requirements could not be resolved to an installable set of packages. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mahsa1111 0 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 0 دوستانی که در اجرای دو دستور بالا که استاد برای ایجاد کنترلر های Authدچار ارور میشن ، اتصال اینترنت و پاک کردن کچ کامپوزر رو بهش توجه کنید composer install composer clear این دو دستور قبل از دستورات استاد به حل مشلک من کمک کرد نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
boyfly 0 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 0 سلام اول برین تو cmd و composer رو بزنین اگه کار نکرد و هیچی نشون نداد برین unistal کنید بعد نصب بعد کدهای که استاد گفتن رو بزنید composer require laravel/ui php artisan ui vue --auth نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
khosravi 0 گزارش دادن ارسال شده در آذر 0 برای من با تغیر زیر ارورش رفع شد و نصب شد :*composer require laravel/ui php artisan ui vue --auth فقط یک دونقطه و ستاره اخر خط اول بزارید برای من اینطوری حل شد گمونم بخاطر ورژن های مختلفشه نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
khosravi 0 گزارش دادن ارسال شده در آذر 0 در 3 دقیقه قبل، khosravi گفته است : برای من با تغیر زیر ارورش رفع شد و نصب شد *:composer require laravel/ui php artisan ui vue --auth فقط یک دونقطه و ستاره اخر خط اول بزارید برای من اینطوری حل شد گمونم بخاطر ورژن های مختلفشه نقل قول Share this post Link to post Share on other sites