rezaa 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 سلام.من با دستور php artisan make:model -a اتصال پیدا کردم به دیتابیس mysql چند تا دسته هم ایجاد کردم که تو view هم نمایش میده اما وقتی به دسته ها لینک میدم و میخوام که هر کدوم رو تو یه صفحه جدا باز کنم نمایشش نمیده و فقط صفحه خالی نمایش میده. از function show هم استفاده کردم با دستورdd($category) App\categroy {#261 ▼ #connection: null #table: null #primaryKey: "id" #keyType: "int" +incrementing: true #with: [] #withCount: [] #perPage: 15 +exists: false +wasRecentlyCreated: false #attributes: [] #original: [] #changes: [] #casts: [] #classCastCache: [] #dates: [] #dateFormat: null #appends: [] #dispatchesEvents: [] #observables: [] #relations: [] #touches: [] +timestamps: true #hidden: [] #visible: [] #fillable: [] #guarded: array:1 [▶] } این ارور رو میده. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 سلام برای نمایش و ارتباط با دیتابیس فقط نیاز به ساخت مدل و کنترلر نیست در مرحله اول شما باید اتصال دیتابیس خودتون با پروژه لاراول خودتون رو از طریق فایل .env برقرار کنید.سپس روت خودتون رو مشخص کنید به این صورت نقل قول Route::get('categories/{category}', 'CategoryController@show')->name('show'); دربالا من روت خودم رو ساختم و گفتم از چه کنترلری و از چه متدی استفاده کنه و چه پارامتری رو قراره در کنترلر بگیره. در نهایت در کنترلر خودتون باید یک view رو برگردونید و پارامتری که در روت بهش دادین رو به صفحه بفرستین //فراخوانی Model use App\Category; //کنترلر show public function show(Category $category) { return view('foldername.singlepage', compact('category')); } و برای استفاده از متد به صورت عمل کنید. <a href="{{ route('show',$category->id) }}" >نمایش دسته بندی با شناسه خودش</a> موفق تر باشید. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
rezaa 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 من تمام مراحل رو از روی فیلم آموزشی شما انجام داده بودم فقط یک اشتباه تایپی تو قسمت روت بود ممنون از زحماتتون نقل قول Share this post Link to post Share on other sites